onsdag 24. april 2013

Design av Hagebloggen

Guro kom med gode råd og designet bloggen. Det var moro å jobbe med henne. Heldig er vi som har ekspertisen innen kjernefamilien. Hun har batchelor i digitale medier og master i informatikk fra Uio og liker godt det hun holder på med. Det smitter.

Klipp fra Making Waves sin nettside:
Making Waves’ design-team har vokst med seks nye spesialister innen grafisk design, interaksjonsdesign og brukertesting.Fra venstre: Synne Geirsdatter Frydenberg, Ida Blekeli, Guro Johanson, Bjørn-Erik Bjørgan,
Øyvind Brande-Lien og Sara Johansson. Foto: Kai Myhre


Making Waves’ opplever svært stor pågang av nye oppdrag innen digitale løsninger, og har styrket sitt design-team med seks nye medarbeidere til grafisk design, interaksjonsdesign og brukertesting: Synne Geirsdatter Frydenberg, Ida Blekeli, Guro Johanson, Bjørn-Erik Bjørgan, Øyvind Brande-Lien og Sara Johansson.

Guro Johanson er Usability Specialist i Making Waves med fokus på design med gode brukergrensesnitt. Hun er nyutdannet med spesialisering i “informatikk – design av informasjonssystemer” fra Universitetet i Oslo. Guro har i sin masteroppgave tatt for seg brukeraspektet ved sosiale medier, og blant annet undersøkt hva som motiverer brukerne og hva som gjør at de forblir i sosiale medier.
            
5 oktober 2011

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar