mandag 6. mai 2013

Dekorbetong - dag èn!

Ove Nordstrand og hans menn brukte kun to dager på å ferdigstille inngangpartiet vårt. www.Dekorbetong.no har lang erfaring og har sine egne oppskrifter for blanding av betong. Ove Nordstrand klatrer selv opp på betongbilen og heller i en spesiell blanding av ett eller annet. Ikke vet jeg, men det virker! Dag èn skulle alle murkanter og trapper støpes. Da trillet guttene sementen ut med trillebår. Det gikk fort, og det var tydelig at det måtte gå fort for å lykkes.

Her er kanten mot naboen lagt på tidligere mur. Kanten rundt beddet er støpt i sin helhet på frihånd!

Her skal være avslutning uten kant mot bedd, slik at vannet kan renne unna. Fall i riktig retning er særdeles viktig.

 
 


Hovedtrappa skal få en overflate som står i stil med resten. Den ligner på svaberg når den er ferdig. Til og med søppelskuret får en oppgradering. Alt i løpet av en dag!

 
 


Gus har på forhånd lagt ned avløpsrenner og elektrikeren har lagt varmekabler med "føler" i bakken forran carporten. Dette skal bli en bolig vi kan bli gammel i. Den gamle sammenraste trappa skal få nytt liv.

Murkantene slammes med et fargestoff for at de skal få en annen sjatering enn selve grunnstøpet. Været var fint, og det måtte det være. Dette er et arbeid som ikke kan gjøres i regnvær. Ikke alltid like lett her på Sunnmøre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar