torsdag 14. november 2013

Inspirasjon i hagen midt i november

Anne fra Moseplassen har oppfordret til å lage dekorasjoner eller lignende og dele resultatet med andre. Materialet som brukes skal være hentet fra naturen og skal ikke være en vanlig blomsterbukett. Kunne vært artig å finne på noe, så jeg tok en runde i hagen for å se etter inspirasjon. Der fant jeg at en del planter fortsatt står i full blomst. Temperaturen var fin og det endte med en god gammel arbeidsøkt i hagen. Og det var på sin plass, for det var mye som skulle ryddes opp før vinteren.
Denne rosen står i ett bed mot vest slik at solen ikke når den før godt ut på dagen. Den har ikke blomstret spesielt mye tidligere i sommer, så det var uventet at den var så fin nå! Jeg har tidligere vurdert å flytte den, men kanskje den skal få stå i fred likevel.
 

Anemone Japonica! Så hyggelig å se at den fortsatt står i blomst.

Buskmure. Denne er lys gul.
Noe her skal vel kunne brukes i en dekorasjon.
Eller kanskje kan vi bruke noe fra vedstabelen? Her får vi prøve å være litt kreativ.
 
Men først må jeg benytte denne fine dagen til å sanke sammen alle tomme potter og redskap. De skal vaskes og sorteres før lagring. Planen er å så diverse planter til våren igjen. Det skal bli spennende, og denne gangen satser vi på å starte tidligere enn i år.
 

Det var faktisk utrolig deilig å stå ute med oppvasken, selv midt i november. Og ideer for neste år strømmet på:-)
Ferdig vasket og sortert, klart for lagring i kjelleren.
Så til sist en liten rest av sommer på kjøkkenbenken :-)
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar