onsdag 1. januar 2014

Hytta på Vasstranda 1. januar 2014

Jeg gikk en frisk spasertur fra Spjelkavik og inn til hytta vår på Vasstranda i dag. 4 km hver vei! Godt å komme ut i frisk luft etter julefeiring.
Ikke mye snø her på berget!
Temperaturen på nordsiden av hytta var ifølge gradestokken 5 + og da er det som vi sier i Ålesund: E har kjent det verre!
Vannet lå speilblankt...
... i begge retninger.
På en sånn dag er det fristende å bare bli der, og starte "våronna", selv om kalenderen sier 1. januar.
Den gamle granhekken mellom nabo mot øst og oss har fått vokse litt for mye de siste åra! Før jul tok vi en av toppene til juletre hjemme. Ikke spesielt vakkert, men vi mener det er litt artig og mye morsommere enn å kjøpe. Vi kunne spart resten av toppene til seinere år, men vi ser at nå må de tas ned alle sammen. Naboen må jo også få litt lys på tomta si!!!
Slik ble toppen etter at den var pyntet, plassert i hallen slik at julegjestene skulle få plass i stua:-)
 
Adventsdekorasjonen måtte gjøres om før jul. Jeg tenkte ikke på at granbar som blir tatt inn i stua i begynnelsen av desember vil falle fra hverandre ganske fort. Så ble det å fylle det grønne glassfatet med våt oases og dekke med mose. Deretter stakk jeg ned noen godt utsprungne roser for å få litt farge. Da står dekorasjonen mye lenger :-)


1 kommentar:

  1. Været er underlig om dagen, men det gir oss jo noen bonus opplevelser... Det klør i hagefingeren, men det er nok best å la det hvile litt til. Vakker advedtdekorasjon du laget, og alltid stas med egenhoggst av juletre :-)
    Hilde

    SvarSlett