torsdag 6. februar 2014

Gjenbruk av Mosehjerte og Mosekrans

Det er vår i lufta om dagen, men likevel alt for tidlig til å sette ut krukker i hagen. Jeg har vært på gravstedet og ryddet der, og tatt med hjem mosekransene jeg laget før jul. Etter å ha fjernet gullengel, gullfugl og andre julete ting på kransene, så er de fortsatt fine. Jeg dynket de godt med vann, for her er det tørt om dagen. Så tok jeg med hammer og spiker og hang de opp over arbeidsbenken i hagen, til pynt. Så flyttet jeg ned Julestjernen som fortsatt blomstrer i sin trestubb og det ble straks en koselig utsikt fra stua.
Gjenbruk av juledekorasjoner!
Et slikt mosehjerte kan man gjerne lage på denne årstiden også.Trinn for trinn oppskrift finner du under fanen: http://www.livihagen.com/2013/12/mosehjerte-bygget-opp-fra-grunnen.html
I disse dager skal vi jo feire Valentine, så da kan det passe bra med et naturhjerte :-)
Når tiden er inne tenker jeg å plante ut denne Julerosen. Den har blomstret i et sett siden November og jeg håper å kunne bevare den for seinere år.
Så henger de der da, og pynter opp i februardagen. Under bordet står staudefrø dekket med hønsenetting. Håper på at de skal spire til våren. Tommy Tønsberg mener det skal gå bra iflg hans staudebok!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar