fredag 7. februar 2014

Sondering på hytta i februar

Fint vær til å ta en tur innom hytta i dag. Marka ligger jo der bar så da tok jeg bilder av noen punkt som behøver litt planlegging. Største forandringa var forresten at vannet er så lavt. Ikke rart, det har jo ikke regnet på flere uker og Brusdalsvannet er drikkevannskilden til hele kommunen.
Litt hyggelig at strandlinja vår blir så bred syntes jeg, hva sier du Gus?
Da fikk jeg også mulighet til å fotografere annekset fra fjæra.
Strandlinja ved "Strandli"
Synd at vi til vanlig ser så lite til disse flotte steinene. Hm, kan de flyttes tro?
Ikke så mye bevegelse i elva heller :-)
Vanskelig skråning med lite jord.
Tilbake til planleggingen. Her må det vel gå an å få til en beplantning som pynter opp. Jeg har forsøkt tidligere, men da døde alt bort. Ikke alt vil trives her. No var jeg også innom Hageland og handlet litt mer frø til sommerblomster. Kanskje her kan komme Sibirvalmuer?
Vi får forsøke :-) 
Jeg har lest svært mye på flere hageblogger om Blodbeger. Selv har jeg ikke sett den i levende live men jeg er fristet til å prøve om jeg kan få frem en likevel. Man lar seg unektelig inspirere. Når jeg så at Hageland hadde slike frø så måtte jeg bare ha de! Jeg er klar over at jeg må være snar med å så de for at det skal bli blomster i år, men det blir gøy! Ha ei riktig god helg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar