søndag 29. mars 2015

Riktig god påske der ute


Det begynner å gå opp for meg at påsken er her. Man vet at påsken kommer men tror det er så lenge til, med vips... der er vi. Da må man begynne å gjøre om på ting, og bytte ut noe av pynten utenfor døra. Det sies at jula varer helt til påske, og her har faktisk noe av juledekorasjonene holdt ut til nå.

Her har jeg byttet ut engel og granbar med mose, påskeliljer og en herlig liten kylling. Inspirasjon til å feste påskeliljer til kransen har jeg fått fra Anne fra Moseplassen. Takker for gode tips derfra.
En tur innom Hageland i Brusdalen resulterte i den rosa Ranunkelen og rød Tusenfryd, ja også enda litt flere påskeliljer da. Koselig at disse kan klare seg ute. Her får de stå under tak og det kan være greit, for ute er det vind og regn.
Velkommen!
"Kanin" sier lille Kristine på 1 1/2 når hun kommer på besøk. Må innrømme at kaninene var med til jul også. Ja, de har vel faktisk satt på trappa siden i fjor påske. Ikke rart barnebarna kjenner de igjen.
Benken er tilbake på plassen sin.


Riktig god påske fra oss til alle i hytter og hus, i bygd og by og på sjø og i fjell.

6 kommentarer:

 1. Så vårlig og koselig det ser ut ved inngangspartiet ditt. Påskeliljer i krans var jo kjempefint!
  Ønsker deg en herlig påske :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det. Ha det riktig fint du også :-)

   Slett
 2. Söt påskkrans! Gillade även hararna på stubbarna:-)
  Måste göra en krans till påsk även jag.
  Glad Påsk!

  SvarSlett
 3. Så koselig du har gjort det , skikkelig påskevårlig ! Fin påskedag til deg også ! Klem

  SvarSlett
 4. Hei Liv
  Først vil jeg takke deg for to hyggelige kommentarer på bloggen min. Så utrolig koselig å lese at du har sittet og lest og kikket på bloggen fra et år tilbake. Takk for gode ord og tilbakemeldinger. Gir masse inspirasjon å lese slikt.

  Inngangspartiet hos deg var veldig trivelig. Jeg likte så godt benken med den brune krukka med tusenfryd og den hollandske krukka med ranunkel. Synes også det var en god ide med nettingkurven med ved.

  Ønsker deg ei fin våruke!

  Klem Trine

  SvarSlett