søndag 12. april 2015

Blå Valmuesøster - Meconopsis Hensol Violet

Jeg vant en avlegger / staude i Hagelaget i fjor vår og plantet den ut i hagen umiddelbart. Jeg fulgte med igjennom hele sommeren, men ingen blomst dukket opp. I år ser den veldig sprek ut synest jeg, og jeg er spent. Kan den komme med blomster i år skal tro? Jeg har sett bilder av den på nett og gleder meg. Tror den kan bli kjempefin.

Meconopsis Hensol Violet - bare navnet tyder på noe vakkert.
Jeg fikk et godt råd fra en "hagemann" om at dersom jeg skulle få den til å trives et sted så må jeg for all del ikke flytte på den. Det skulle etter sigende ikke være populært. Så her skal den få stå i fred, men jeg kommer til å følge nøye med på hva som skjer fremover.

Rart så opptatt man kan bli av slike små ting i hverdagen!

4 kommentarer:

 1. Så spennende da! De er veldig fine. Jeg har lilla, hvit og blå av de, og jeg har heller ikke flyttet de. Mine står i halvskygge, og det trives de med :)
  Lykke til!

  SvarSlett
 2. Spennende! Jeg håper du får blomster på den alt i år :-) Jeg har en jeg gjerne skulle flyttet, men som deg har jeg hørt at de ikke liker dette, så den får stå der og blomsre i skyggen. Den er en skikkelig vakker blomst med en usedvanlig fin blåfarge, så du har noe å glede deg til :-)
  Ha en fortsatt fin dag
  Stein

  SvarSlett
  Svar
  1. Visste ikke helt at den burde stå i skygge, men er kanskje heldig med det. Der er forskjellig som kaster skygge rundt. Ha en fin dag du og.

   Slett