søndag 14. juni 2015

Mur og trykkimpregnert mot naturen

Er det noen vits i å skrive noe om været? No er vi i ferd med å gå lei. Det er ikke vårvær eller sommervær. Det dette minner mest om er sørvest høststorm med store mengder nedbør. Det er ikke håp om at taket på lysthuset tørker så pass at man kan få lagt på taktekking, selv om materialet er kjøpt inn for lengst.

Da startet Gus like godt på veggene. Først med reisverket mot øst.
Mot vest skal vi ha inn et vindu, så der må han vente litt med å plassere alle bjelkene. 
Tredrageren i front har fått forsterkning med to ganger 2"4. Her kan det jo se ut som om vi hadde sol, og det er riktig det. Et og annet solgløtt kommer inn i mellom bygene, men noen varme er det ikke.
Østveggen blir kledd med trykkimpregnert bordkledning. Der er det løvtrær tett inn til huset, og da er det greit å være føre var.
Romfølelsen ble en helt annen etter at veggen ble tett. Nå venter vi på tørt vær for å få tekket taket. Da kan vi sitte under her uten at det drypper fra taket. Absolutt noe å ønske seg på disse trakter!
Enn så lenge kan man rømme hit når det ikke regner alt for mye!
Og planter kan få en mulighet til å forberede seg på utelivet :-)
Ha ei riktig fin uke!

3 kommentarer:

 1. Huff da, for et ufyselig vær dere har da! Jeg har lest på div. blogger fea hele landet i dag, at det er dårlug vær mange steder. Tror vi her på østlandet er heldig akkurat nå.
  Så flott det blir, og det ser veldig solid og skikkelig gjort. Dere er flinke!

  SvarSlett
 2. Dere glemmer nok det grisete været når lysthuset står ferdig :-)

  SvarSlett
 3. Ojj det kommer til å bli kjempefint !!! Ja du , sommeren skulle komme forrige uke , sto det i lokalavisen . Jo da , vi har ikke hatt regn på noen dager , men for en isvind !!! Det må vel snart bli skikkelig sommer nå vel ! Fin dag til deg !

  SvarSlett