torsdag 23. februar 2017

Endring av terrasse på hytta

For mer enn ett år siden startet vi planen med å redusere terrassen som ligger nord for hytta vår på Vasstranda. Kommunen vil ha et ord med i laget med alt som skal skje rundt Brusdalsvannet. Det er nemlig drikkevannskilden til Ålesund kommune og de følger nøye med på alt som skjer i området. I den forbindelse har de hatt en besøksrunde til alle eiendommene som ligger i nedslagsfeltet.

Her er terrassen for ett år siden.
Gus bygde denne i 2004. Dessverre var vi uheldig med kvaliteten på terrassebordene den gangen og det er behov for å skifte de ut med nye.
Materialet som ble brukt for å kle rundt er heldigvis av god kvalitet og holder fortsatt lenge.
Denne flotte steinmuren har stått her i alle år og er solid.
Det er den fremste delen av terrassen vi nå planlegger å rive deler av.
Ved å fjerne denne delen vil terrassen gli bedre inn i terrenget og vi vil kunne beplante den delen som ligger bak steinmuren.
Vi har nå fått svaret fra Ålesund kommune på vårt spørsmål vedrørende terrassen, så nå er det bare å starte med jobben. Været har vært bra i det siste og vi fant ut at det var greit å starte rivingen.

Som sagt så gjort!
Alle skruene i terrassebordene er nå skrudd opp og det gjenstår bare å løfte de av.

Så er det dette med været da :) Slik var terrenget da vi våknet opp i dag morges :)
Helt klart pause i arbeidet.
Men det er jo koselig med litt snø da, det har vi neimen ikke hatt mye av denne vinteren. No gleder vi oss til fortsettelsen etter ei lita pause.1 kommentar:

  1. Det blir spennende å se hvordan det blir etterpå! Snø er jo koselig om vinteren, og med små mengder forsvinner det fort.

    Ha en fin helg!

    SvarSlett