mandag 4. mars 2019

Huset vårt "Kommer for salg" rundt påske 2019

Ja, det er faktisk sant. Vi holder på med klargjøring for salg med å tømme saker og ting fra kjeller og loft. I det hele tatt er det bra mye å ta tak i. Det neste på programmet er nå hvilke takstmann og eiendomsmegler vi skal velge.

Ja, men hagen da??? er et spørsmål vi får fra hagevenner og andre. Og det blir jo litt rart selvfølgelig, men da vil hagen på hytta få mer oppmerksomhet i fremtiden. I tillegg til at når leiligheten vi skal flytte til etter hvert blir ferdig, så får vi to terrasser på ca 14 m2 hver, en mot syd og en mot øst. Det blir spennende å innrede der.

En vårdag i 2015 på Store-Nørve 7 c - 6009 Ålesund
For å vise litt av eiendommen vår kan du se her hvordan inngangspartiet vårt ble etter at vi fikk gravd opp hele nordsiden av huset. Vi fikk bl.a. lagt varmekabler i innkjørselen og fikk overbygget inngangspartiet.

Her kan vi parkere to biler og det gjør vi gjerne når det snør ute.
Kjekt å kunne jobbe med forskjellig under tak. Se når det ble ferdig malt her.

Dekorbetong over hele plassen gjør eiendommen lettstelt!

En liten oase på nordsida av huset.
Hagestua fikk vi tillatelse til å bygge i 2015 og da var det bare å stå på. Der har vi kost oss både på dagtid og på kveldstid. Herlig med sol året igjennom.

  Se litt mer fra hagestua her.     Og enda litt mer her.

Når vi runder hjørnet her så kommer vi til Østterrassen.

Herlig plass både for avslapping og dyrking av planter og grønnsaker


I 2016 bygde Gus ny redskapsbu med god plass til hageredskaper, krukker og annet hageutstyr
Her kan du se hvordan redskapsboden ble til.


Nå er vi kommet frem til sydsiden av huset og her ville vi gjerne ha en arbeidsbenk. Se her at  Tak over arbeidsbenken er ferdig.

En sommerdag i hagen


Hovedterrassen mot syd er 40 m2 og er innrammet av hvite murer

Vestsiden av huset med vintergrønne trær

Vintergrønne planter og grusbed

Avslutter denne reklamen med Hageåret 2018 - del tre, så da har vi kommet rundt heile huset :)

Det blir spennende å se hvem som etter hvert skal komme til å bo og kose seg her i hus og hage i fremtiden. Her bor vi stilt og fredelig, men likevel svært så sentralt med alt av barnehager, barneskole, sportsklubber, videregående skoler, NTNU og Norsk Maritim Kompetansesenter i umiddelbar nærhet.

4 kommentarer:

 1. Det blir jo spennende med både salg av huset og ny leilighet. Dere har jo gjort mye der dere bor både ute og inne, og det blir sikkert mange som er interessert i å se på huset. Lykke til med salget når dere kommer så langt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, dette blir spennende, så takk for det.

   Slett
 2. Lykke til med salget. Og lykke til med veranda-haging og hytte-haging videre. Det blir jo spennende! Heldige er de som overtar etter dere :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det. Det blir mye spennende fremover no.

   Slett